کسانی که سردرد یا سرگیجه دارند به مدت ۱۴ روز ، روزی ۵ دانه عناب میل کنند.
کسانی که به بیماری هایی مثل انگل های روده ای ، نفخ زیاد و بیش از حد و خلط بیش از اندازه مبتلا هستند باید قبل از مصرف عناب با پزشک مشورت کنند.
عناب دارای خواص ضد سرطان است. خواص آنتیاکسیدان عناب به جلوگیری از سرطان کمک میکند.
برای افرادی که مرتباً از استرس مزمن یا اضطراب رنج میبرند، مصرف عناب میتواند به راحتی ذهن را آزاد کند و از بدن دربرار عوارض ناشی از قرار گرفتن در معرض طولانی مدت در معرض هورمونهای استرس محافظت کند.
این محصول بهصورت عمده در استان خراسان جنوبی کشت و تولید میشود... ادامه مطلب
ساپونینها و آلکالوئیدهای موجود در میوه عناب به طور مستقیم با تصفیه خون و از بین بردن سموم مضر ارتباط مستقیم دارند.
یکی دیگر از مشکلاتی که مصرف عناب می تواند در بدن ایجاد کند مشکلات گوارشی است.
فلاونوئیدهای موجود در عناب میتوانند از اکسیداسیون لیپیدها جلوگیری نمایند که این عملیات یکی از عوامل اصلی افزایش سطح چربی خون است.
نسبت اسیدهای چرب اشباع نشده به کل چربی در میوه عناب بالا است، بنابراین متخصصین تغذیه میتوانند عناب را به عنوان بخشی از رژیم غذایی توصیه نمایند.
کلسیم و فسفر موجود در عناب به تقویت و بهبود عملکرد استخوان ها کمک کرده و خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد.
همچنین مطالعات حیوانی و برخی آزمایشها نشان میدهد که عناب ممکن است باعث بهبود حافظه شده و به سلولهای مغز در برابر آسیبهای ناشی از ترکیبات تخریب کننده اعصاب کمک کند.
خیس کرده عناب: تعداد ۲۰ دانه عناب را با ۳۰ دانه مویز دانه گرفته و ۳۰ دانه سپستان و ۱۷ گرم شاخه گلدار بنفشه در نیم لیتر آب خیس کنید و بگذارید تا صبح بماند سپس آن را صاف کرده و با ۵۰ گرم شیر خشت و ۵۰ گرم ترنجبین مخلوط کنید تا کاملاً حل شود سپس قدری گلاب به آن اضافه کرده و بنوشید.
برای آشنایی بیشتر با خواص عناب در زمینه خون سازی، پیشنهاد میکنیم پست فواید عناب برای درمان کم خونی را بخوانید.
یک تحقیق در دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران نشان می دهد که شیلانوم (یک محصول گیاهی تهیه شده از عناب) برای درمان کیست تخمدان مفید اعناب در قران است.